Djurhemsbloggen

Djurhemsbloggen

Om Bloggen

Den här bloggen kommer till största delen personalen på Djurhemmet att skriva i och det kommer handla om kissarna på djurhemmet och så kommer det löpande information till våra volontärer. Vi kommer självklart fortsätta med dagboken inne på djurhemmet också för de som inte har data ska kunna läsa där.

Du kan kommentera inläggen i Bloggen men allt som är stötande tas bort direkt. Du kan även skicka ett mail till djurhemmet@djurskyddet-eskilstuna.se eller slå oss en pling på 070 467 03 36.

Vi ska även försöka hålla uppdateringen med bilder så mycket som möjligt, ni kan tro att man får mycket roliga bilder på alla underbara kissar som passerar oss hela tiden.

Novembernytt

DagbokenSkapad av Djurhemmet Kälby lör, november 24, 2012 18:52:43

Igår lämnade fyra vuxna katter vårt djurhem för att bosätta sig i sina nya hem . Tidigare i veckan flyttade två andra vuxna, som hade fått vänta länge på permanenta hem, våra långliggare Ramses och Elfrida.

Detta gör att vi just nu har svårt att fylla upp djurhemmet , då de flesta katterna fortfarande sitter i karantän. Några av dem behöver extra tid att vänja sig vid oss och att sitta inspärrade i stället för att traska fritt i naturen.

Bland våra kattungar finns bara fyra i jourhem kvar att tinga och en liten sprattelgumma på ca 4 månader, som nyligen har kommit till karantänen.

Vår nybyggda stuga är i princip färdig för inflyttning och vi får snart se vilka katter som får äran att vara först där.

Vår gamla "Lillstugan" står nu tom och kommer att bli det en tid, då vi har märkt att ventilationen är mycket dålig och hela stugan är dåligt isolerad. Det ser ut att bli vårt nästa projekt.

Maj-Britt