Djurhemsbloggen

Djurhemsbloggen

Om Bloggen

Den här bloggen kommer till största delen personalen på Djurhemmet att skriva i och det kommer handla om kissarna på djurhemmet och så kommer det löpande information till våra volontärer. Vi kommer självklart fortsätta med dagboken inne på djurhemmet också för de som inte har data ska kunna läsa där.

Du kan kommentera inläggen i Bloggen men allt som är stötande tas bort direkt. Du kan även skicka ett mail till djurhemmet@djurskyddet-eskilstuna.se eller slå oss en pling på 070 467 03 36.

Vi ska även försöka hålla uppdateringen med bilder så mycket som möjligt, ni kan tro att man får mycket roliga bilder på alla underbara kissar som passerar oss hela tiden.

Dagsmeja

DagbokenSkapad av Djurhemmet Kälby ons, mars 06, 2013 10:44:28

Det är ett konstant droppande från taket på djurhemmet och isgata på vägen upp.

Våra katter sitter vid luckan till utegården och väntar, men vi är lite försiktiga med att släppa ut dem. Vi är osäkra på om plåttaket över gården håller, om all snö från stora taket kommer ner på en gång.

De får springa omkring inomhus till vidare. De har fått en stor klöspelare ända upp till taket, så det är ingen synd om dem.

Det är relativt lugnt med intagning av katter just nu, men vi tror att det är lugnet för stormen. Vi har just börjat behandlingan av 3 stora hankatter och 2 unga honor, som blir klara i slutet av månaden.

Åter är det dax att tänka på alla utespringande katter, särskilt honor, nu när dagsljuset ökar för varje dag och hormonerna börjar flöda.

Maj-Britt