Djurhemsbloggen

Djurhemsbloggen

Om Bloggen

Den här bloggen kommer till största delen personalen på Djurhemmet att skriva i och det kommer handla om kissarna på djurhemmet och så kommer det löpande information till våra volontärer. Vi kommer självklart fortsätta med dagboken inne på djurhemmet också för de som inte har data ska kunna läsa där.

Du kan kommentera inläggen i Bloggen men allt som är stötande tas bort direkt. Du kan även skicka ett mail till djurhemmet@djurskyddet-eskilstuna.se eller slå oss en pling på 070 467 03 36.

Vi ska även försöka hålla uppdateringen med bilder så mycket som möjligt, ni kan tro att man får mycket roliga bilder på alla underbara kissar som passerar oss hela tiden.

Glädjeämnen

DagbokenSkapad av Djurhemmet Kälby fre, april 12, 2013 21:39:53

Idag har vår lille katt Camaro flyttat till sitt nya hem.

Det var inte många som trodde på honom från början, men tack vare extra insatser av våra anställda och vår jourmamma, byggdes ett förtroende sakta upp mellan oss.

Massor av mutor har gått åt, men det har det varit värt. Så lycka till Camaro eller Calle som du numera heter.

Förra fredagen den 5.4 kom Elsa Cervin och Maja Salwén från Borsökna med en ask full med pengar, som de på eget initiativ samlat ihop till våra katter genom att bl.a. ha ett loppis. Ett stort tack till sådana tjejer.

En ny utegård håller på att byggas till vänster om verandan. Därmed kommer flera katter att kunna gå ut i sommar. Även en liten balkong har byggts på baksidan av Djurhemmet,
till bur 8.

Djurhemmet har utökats med fyra nya katter från karantänen denna vecka. I slutet av månaden kommer ytterligare fyra katter att vara leveransklara.

MBH