Djurhemsbloggen

Djurhemsbloggen

Om Bloggen

Den här bloggen kommer till största delen personalen på Djurhemmet att skriva i och det kommer handla om kissarna på djurhemmet och så kommer det löpande information till våra volontärer. Vi kommer självklart fortsätta med dagboken inne på djurhemmet också för de som inte har data ska kunna läsa där.

Du kan kommentera inläggen i Bloggen men allt som är stötande tas bort direkt. Du kan även skicka ett mail till djurhemmet@djurskyddet-eskilstuna.se eller slå oss en pling på 070 467 03 36.

Vi ska även försöka hålla uppdateringen med bilder så mycket som möjligt, ni kan tro att man får mycket roliga bilder på alla underbara kissar som passerar oss hela tiden.

Nu är det dax igen

DagbokenSkapad av Djurhemmet Kälby tor, juni 06, 2013 16:24:31

Som vanligt är det full fart på Kälby, helgdagar som vardagar.

Många färdigt behandlade katter sitter just nu och väntar på nya hem, och i karantän och småstugor finns ett antal som påbörjat sina behandlingar.

Den senaste månaden har de små börjat dyka upp, de som ingen vill kännas vid. Fyra halvstora kattungar, två hanar och två honor, hittades vid en skogsväg mot Torshälla, dumpade, något annat tror jag inte på.

Tack vare folk på promenad slapp de bli rävmat och de fångades in. Nu visar det sig att båda honorna är dräktiga, så hur många som verkligen räddades från räven, återstår att se.

Igår kom en man in med en 3 veckor gammal kattunge inlindad i en handduk, ungen hittades i Borsökna och hittills har inga fler ungar eller kattmamma synts till. Däremot har vi hört att ett par katter hittats trafikdödade inte så långt därifrån.

Den lille kattungen finns nu i jourhem för intensivvård.

MBH