Djurhemsbloggen

Djurhemsbloggen

Om Bloggen

Den här bloggen kommer till största delen personalen på Djurhemmet att skriva i och det kommer handla om kissarna på djurhemmet och så kommer det löpande information till våra volontärer. Vi kommer självklart fortsätta med dagboken inne på djurhemmet också för de som inte har data ska kunna läsa där.

Du kan kommentera inläggen i Bloggen men allt som är stötande tas bort direkt. Du kan även skicka ett mail till djurhemmet@djurskyddet-eskilstuna.se eller slå oss en pling på 070 467 03 36.

Vi ska även försöka hålla uppdateringen med bilder så mycket som möjligt, ni kan tro att man får mycket roliga bilder på alla underbara kissar som passerar oss hela tiden.

Sommaren 2013

DagbokenSkapad av Webbmaster tor, september 05, 2013 23:19:46

Nu är snart den sköna sommaren över och förhoppningsvis har alla kunnat utnyttja årets sol och värme.

Men visst blev det lite väl hett ett tag, både för människor och djur. Vi vill verkligen tacka alla volontärer, som jobbade sig svettiga under tiden, då vår personal hade semester.

I våra småstugor, där mammor med kattungar vistas, var det vissa veckor svårt att hålla värmen utanför trots markiser och fläktar.

Alla kattungar tycks ha klarat värmen mycket bra och vuxit upp till riktiga små busfrön. De är nu redo att flytta ut i stora världen. De flesta har redan hem som väntar, bara några stycken finns otingade idag. Deras mammor får vänta några veckor till, då kastrering väntar dem innan de kan säljas.

Karantänen har fyllts på till sista plats förra veckan och det finns många nya katter på gång. Två dräktiga honor finns med där, så återväxten är tryggad.

MBH