Djurhemsbloggen

Djurhemsbloggen

Om Bloggen

Den här bloggen kommer till största delen personalen på Djurhemmet att skriva i och det kommer handla om kissarna på djurhemmet och så kommer det löpande information till våra volontärer. Vi kommer självklart fortsätta med dagboken inne på djurhemmet också för de som inte har data ska kunna läsa där.

Du kan kommentera inläggen i Bloggen men allt som är stötande tas bort direkt. Du kan även skicka ett mail till djurhemmet@djurskyddet-eskilstuna.se eller slå oss en pling på 070 467 03 36.

Vi ska även försöka hålla uppdateringen med bilder så mycket som möjligt, ni kan tro att man får mycket roliga bilder på alla underbara kissar som passerar oss hela tiden.

kattungar och åter kattungar

DagbokenSkapad av Maude Larsson sön, november 17, 2013 19:44:32
Vilken höst det har varit i år 2013. Vi har överfullt med katter som söker nytt hem. Vi kan tyvärr inte ta emot fler då vi inte har plats på djurhemmet.
Kattungar har vi idag 24 stycken allt från 4 veckor till 10 veckor. Kommande vecka kan man börja tinga från vår Juvelkull. En handuppfödd kull som är supersociala, älskar människor och det är många av dem, hela sju stycken.

Sedan kommer det att finnas kattungar som är lite mer försiktiga och som idag bor i vårt jourhem och framöver kommer det från djurhemmet två kullar till.

Så snälla ni därute som funderar på att skaffa katt eller har bekanta som tänker på att skaffa katt. Kom till Djurskyddet och titta, vi har säkert någon fyrfota vän som skulle passa.

Det vore väl underbart om man kunde ge en kisse eller två ett hem till jul.

Våra kattungar säljer vi inte som ensamkatter, en kattkompis ska finnas i hemmet förut eller så kan man köpa två ungar direkt.

Vad vi även är i stort behov av är fler helgvolontärer. Ni kan kanske ge ett par timmar då och då på helgerna till katterna på Djurhemmet.

Kontakta IngaLill Andersson i styrelsen eller djurhemmet så får ni veta mer.
Ni får också gärna kontakta mig på telefon 0708 254019 om ni vill veta mer om våra katter eller vad som behövs för att bli volontär.


Maude