Djurhemsbloggen

Djurhemsbloggen

Om Bloggen

Den här bloggen kommer till största delen personalen på Djurhemmet att skriva i och det kommer handla om kissarna på djurhemmet och så kommer det löpande information till våra volontärer. Vi kommer självklart fortsätta med dagboken inne på djurhemmet också för de som inte har data ska kunna läsa där.

Du kan kommentera inläggen i Bloggen men allt som är stötande tas bort direkt. Du kan även skicka ett mail till djurhemmet@djurskyddet-eskilstuna.se eller slå oss en pling på 070 467 03 36.

Vi ska även försöka hålla uppdateringen med bilder så mycket som möjligt, ni kan tro att man får mycket roliga bilder på alla underbara kissar som passerar oss hela tiden.

Gott Nytt År

DagbokenSkapad av Maude Larsson tis, december 31, 2013 11:31:44

Så är vi framme på årets sista dag, 2013. Det har varit ett år med många fina kattminnen, en del sorgliga också då vi inte klarat någon katt, men framför allt massor med kattungar.

Vi hade under hösten som mest 24 kattungar och därtill fullt på djurhem och karantänen.

Jag måste erkänna att jag då undrade hur vi skulle hitta bra hem till alla. Men som vanligt finns det underbara människor som vill ge en kisse ett eget bra hem. Under början av december och fram till Jul fick 19 kattungar nytt hem, en av mammorna fick också flytta och när sista kullen lades ut för bokning tog det två dagar så var även de tingade OCH deras mamma. Underbartsmiley De flyttar i mitten på januari.

Våra vuxna katter hittade också nya hem och i dag har vi faktiskt bara fem kvar och en i karantänen. Av dessa fem är två preliminär bokade.

Så nu finns det plats för nya hemlösa kissar men det är också glädjande, av fem katter vi har haft på kö har vi hittat ägarna till tre, två har fått stanna hos upphittarna.

Jag vill här tacka alla som hjälpt till på djurhemmet. skänkt gåvor, gett ett hem till en eller två kissar, jourhem och alla ni som ser de hemlösa katterna och kontaktar oss.

Om ni känner för att träffa våra underbara katter så behöver vi alltid volontärer. Kontakta IngaLill Andersson eller Djurhemmet, varje pass ni tar är väldigt mycket värt.

Ha ett Gott Nytt ÅR och hoppas det blir ett bra kattår

Maude