Djurhemsbloggen

Djurhemsbloggen

Om Bloggen

Den här bloggen kommer till största delen personalen på Djurhemmet att skriva i och det kommer handla om kissarna på djurhemmet och så kommer det löpande information till våra volontärer. Vi kommer självklart fortsätta med dagboken inne på djurhemmet också för de som inte har data ska kunna läsa där.

Du kan kommentera inläggen i Bloggen men allt som är stötande tas bort direkt. Du kan även skicka ett mail till djurhemmet@djurskyddet-eskilstuna.se eller slå oss en pling på 070 467 03 36.

Vi ska även försöka hålla uppdateringen med bilder så mycket som möjligt, ni kan tro att man får mycket roliga bilder på alla underbara kissar som passerar oss hela tiden.

djurhemmet

DagbokenSkapad av Maude Larsson sön, mars 06, 2016 18:14:33
Hej alla djurvänner

Jag har inte skrivit på väldigt länge här i dagboken. Tyvärr tenderar man till att bara vara aktiv ute på FB sidorna.

Vi har under årets första månad haft väldigt lite katter på djurhemmet. Men nu börjar det komma in fler o fler.
Vi har märkt att katterna är i väldigt dåligt skick när de kommer in till oss då de fått gå ute väldigt länge innan någon hör av sig till oss. Ring oss om ni misstänker att katten har kommit bort eller är hemlös.

Just nu har vi underbara katter som söker nytt hem. Tex En mycket trevlig o lekfull hona Låtta. Vill vara ensamkatt och kunna gå ut. Hundar och andra katter har jagat henne så hon vill verkligen vara själv i nya hemmet.

Gustav är en MCO/Skogis blandning som vi verkligen letar rätt hem till. Han har varit med om så mycket att vi måste känna att det blir rätt. Ensam katt utan små barn o hundar, en balkong och inte helt själv i 8 till 9 timmar per dag.

Titta in på vår hemsida och kom ut och träffa våra kissar på våra dropp in tider.

Nu närmar sig vår o sommar då vi alla önskar lite semester. Ni vet väl att vi kan ta emot inackorderingar under vissa förutsättningar.

1 Har väldigt begränsade antal platser
2 Ni måste vara medlemmar i Djurskyddet Eskilstuna
3 Har ni köpt katt av oss har ni förtur
4 Vi tar en avbokningsavgift om ni avbokar mindre än 14 dagar före ni skulle komma.. Se vår hemsida

Hoppas vi ses på föreningens årsmöte den 10 mars i Vilsta.
Maude