Djurhemsbloggen

Djurhemsbloggen

Om Bloggen

Den här bloggen kommer till största delen personalen på Djurhemmet att skriva i och det kommer handla om kissarna på djurhemmet och så kommer det löpande information till våra volontärer. Vi kommer självklart fortsätta med dagboken inne på djurhemmet också för de som inte har data ska kunna läsa där.

Du kan kommentera inläggen i Bloggen men allt som är stötande tas bort direkt. Du kan även skicka ett mail till djurhemmet@djurskyddet-eskilstuna.se eller slå oss en pling på 070 467 03 36.

Vi ska även försöka hålla uppdateringen med bilder så mycket som möjligt, ni kan tro att man får mycket roliga bilder på alla underbara kissar som passerar oss hela tiden.

sommar

DagbokenSkapad av Maude Larsson ons, juli 13, 2016 18:41:04

Sommar och sol och bad och ...katter

Från att ha varit en lugn vår så blev det helt plötsligt fullt av kissar i alla våra vrår.

Vi hade tagit in en hel del gäster då vi hade plats och en fredagsmorgon hade någon ställt två katter på vår trappa som vi inte direkt hade plats för.
En av dessa kissarna var en högdräktig hona..

En kväll hittades tre små kattungar och deras svårt skadade mamma som vi tyvärr inte lyckades rädda fast vi for till Strömsholm med henne.
Ungarna var dock av sorten överlevare och finns nu i jourhem och växer bra.

Lilla Isabell som hittades 1 dag gammal och som fick ett underbart fosterhem hos Paula på Tre Tassar i Katrineholm har skrivits över i Paulas ägo . Hon har gjort ett så fint jobb att hon är klart bäst att avgöra vart Isabell ska flytta.

Flera katter har varit tvingade att komma till oss då husse/matte gått bort eller blivit väldigt svårt sjuka. Då det även varit lite trögt att hitta nya hem så är det som jag började med att skriva, väldigt fullt hos oss nu.

Den kisse som nu verkligen vill ha nytt kärleksfullt hem är Yasin. Han fick flytta men tyvärr efter bara några få dagar tyckte de han var för hårdhänt och aktiv. Ja han är aktiv, ung och busig men en underbar kisse som nog skulle älska att få vara ensamkatt och springa ut ibland.

Söker ni en vän för livet. Ring oss så bokar vi en tid. Men ni måste komma på besök och inte som en person trodde nyss...Ni kan väl komma hit med två katter så betalar jag dåsmileyFill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.