Medlemsinformation

Medlemsinformation

Om medlemsinformationen

Här kommer vi att delge våra medlemmar information och notiser om vad som händer i Eskilstuna Djurskyddsförening. Dessutom lägger vi ut en del handlingar från våra årsmöten.

Raija lämnar styrelsen för Norrland

Information o notiserPosted by Webbmaster Thu, August 24, 2017 00:50:50

Raija Törnqvist har tillsammans med sin man Torbjörn alltid haft en stark önskan om att flytta och bosätta sig i Norrland. Dom har nu tagit det gemensamma beslutet att se till att förverkliga dessa drömmar.

Raija har nu därför begärt entledigande från sitt styrelseuppdrag från och med den 22 augusti för att i stället lägga all sin energi på deras Norrlandsäventyr.

Raija, som varit med sedan 2007, har haft många strängar på sin lyra under alla dessa år. Nu senast så har hon fungerat som administratör för vår Facebooksida, varit ansvarig för boxfaddrarna samt administrerat försäljningen av kalendrarna. Arbetsuppgifter som nu får tas över av andra. Hon har även som duktig fotograf fotat katterna till kalendern under flera år. Virkat och skänkt myntamöss, bollar, disktrasor som vi kunnat sälja vid våra aktiviteter. Hon har dessutom även varit medlem i Djurhemsgruppen vid Kälby och har upplåtit sitt hem, som jourhem, för att livnära och uppfostra åtskilliga moderslösa kattungekullar innan de varit mogna för omplacering.

Vi tackar nu Raija för allt detta och hoppas att hon och Tobbe nu hittar en riktigt mysig plats där uppe där de kan slå ner sina bopålar.

Eskilstuna Djurskyddsförening